We Made
er et nytenkende og
nyskapende teknologibyrå

about-us

Vi hjelper deg og din virksomhet med å bli kvitt langsomme og manuelle prosesser, ved å lage integrerte og smarte digitale løsninger. Parallellt bistår vårt markedsføringsteam deg med å skille deg ut i ditt marked, på rett måte, til rett tid.

Vi har et bredt spekter av verktøy som får deg dit du vil. Vi produserer innhold i form av tekst, foto, film og animasjon, i tillegg til alt av markedsføring, nettsider, nettbutikk og design - til fullt integrerte CRM-systemer bygget fra kjernen i ditt selskap.

Vi kan ikke forutse fremtiden, men vi kan forberede deg på den og sørge for at du bruker pengene dine fornuftig og sparer tid på kompliserte prosesser i hverdagen.

Vår Historie

We Made så dagens lys i januar 2018, og startet med fem personer. Da vi gikk inn januar 2019 var vi 15 ansatte, som er de 15 beste ressursene etter vår mening. Vi har egne utviklere til produksjon av nettsider, egne fotografer og tekstforfattere til produksjon av innhold, egne designere til alt av digital produksjon og print.

Våre dyktige rådgivere sørger for at du får det rette teamet til ditt behov, og den rette prisen for det som skal produseres. Vi ser på kundereisen din og de interne prosessene, og ser om det er noen bedre løsninger for deg og din bedrift for å lykkes i dagens marked.

Vårt team

Andreas Holm Daglig leder / Partner
Eivind Nilsen Kommersiell leder og rådgiver / Partner
Sølvi Halsebø Rådgiver
Kari Holm Administrasjon
Trygve Sørli Kreativ leder / Partner
Espen Orvedal Østensvik Senior designer / AD
Tor Jörgensborg E-commerce advisor
Desiree Ytreeide Kråkøy Leder kommunikasjon og innhold
June Bergh Lærling
Stian Evensen Lærling
Pernille Roberts Digital markedsføring
Jan-Petter Jensen Senior Utvikler
Audun Olsen Utviklingsleder / Partner
Kim Aleksander Belgen Fredriksen Junior utvikler
Morten Andersen Senior Utvikler